Sprite Caravans

Zoekt u een Sprite caravan specialist of wilt u alle modellen van Sprite caravans onder 1 dak zien?

Dan bent u bij CaravanCentrum Treffers op het juiste adres!

Klaar voor avontuur!

CaravanCentrum Treffers is een officiële dealer van het toonaangevende Engelse caravanmerk Sprite. Sprite caravans worden gebouwd door Swift Group Limited, de grootste fabrikant van toercaravans, campers en stacaravans in het Verenigd Koninkrijk en het enige bedrijf op de Britse markt dat actief is in alle drie de productcategorieën. Het bedrijf bestaat in 2024 zestig jaar, heeft een omzet van meer dan 350 miljoen Euro en is in de afgelopen jaren gegroeid tot een fabriek van formaat met een personeelsbestand van meer dan 1300 werknemers.

Meer over het caravanmerk Sprite

Swifts 47 hectare grote ultramoderne fabriek en hoofdkantoor is gevestigd in Cottingham, East Yorkshire, waar ze dit jaar meer dan 6200 toercaravans, 3800 stacaravans en chalets en ongeveer 1800 campers onder de merknamen Swift en Sprite zullen produceren. De belangrijkste assemblagehal voor caravans en campers is in totaal ongeveer 30.000 vierkante meter groot, met geplande uitbreidingswerkzaamheden om nog eens 5.575 vierkante meter toe te voegen voor een uitbreiding van 5 naar 6 productielijnen.

Daarnaast heeft Swift een nieuwe speciale montagefaciliteit voor buscampers op het terrein van ca. 3.000 vierkante meter. Hier bevinden zich nog eens 3 productielijnen.

Swift is een trotse fabrikant en marktleider in de Britse vrijetijdsindustrie, terwijl men ook internationaal actief is met export naar Europa, Zuid-Korea, Japan, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland.

De filosofie van de Swift Group is het vervaardigen van hooggekwalificeerde voertuigen, die door het gebruik van de beste materialen en modernste productiemethoden zorgen voor probleemloos genieten.

Bij de vervaardiging van de Sprite caravans staat veiligheid voorop. Alle Sprite modellen voldoen dan ook aan strenge veiligheidsnormen. Om absolute perfectie te garanderen worden alle caravans uitvoerig getest alvorens ze in productie gaan.

Een Sprite caravan is een moderne, maar tijdloze  verschijning, die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Een hele
geruststelling bij uw beslissing.

Een nieuwe caravan aanschaffen is een belangrijke keuze die u niet zomaar maakt. Daarom is het belangrijk dat u voorzien wordt van de juiste informatie zodat u, samen met uw partner en de dealer, de juiste keuze kunt maken. Bij CaravanCentrum Treffers kunt u terecht in de showroom zodat u alle modellen rustig kunt bekijken. Daarnaast krijgt u natuurlijk ook alle benodigde informatie en kunt u met uw vragen bij de dealer terecht.

Caravans met een prachtige uitstraling en hoge bouwkwaliteit door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste materialen. Bekijk hieronder de nieuwste 2024 modellen!!

Sprite-Mondial-470SE

Mondial

Compact van buiten, ruim van binnen!!

De Sprite Mondial: een caravan met een eigentijdse uitstraling en voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. Met keuze uit 4 indelingen, van een compacte eindkeuken tot een indeling met 2 enkele bedden en een ruime toiletruimte.

Sprite-Cruzer-495-caravan

Cruzer

De topserie van Sprite

De topserie van Sprite is geheel vernieuwd, met een nieuw strak front en bijpassende bestickering is deze caravan een opvallende verschijning.

Niet alleen de buitenzijde, maar ook van binnen is bijna alles nieuw. Het meubelwerk, de moderne apparatuur, maar zeker de luxe stoffering laten niets te wensen over.

Sprite Caravans

CaravanCentrum Treffers is dealer van Sprite Caravans! Caravans met een prachtige uitstraling en hoge bouwkwaliteit door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste materialen.
Interieur-Sprite-Cruzer495

Neem contact met ons op!

CaravanCentrum Treffers

De Wetering 8
4906 CT  Oosterhout

Telefoon: 0162-693187

Caravan inkoop verkoop Oosterhout

© 2021 Realisatie door Visuals4You.

Klik hier voor ons Privacy Beleid.

OPENINGSTIJDEN

 

Ma.: gesloten
Di.:  van 9:30 tot 17:30 uur
Wo.: van 9:30 tot 17:30 uur
Do.: van 9:30 tot 17:30 uur
Vrij.: van 9:30 tot 17:30 uur
Za.: van 9:00 tot 16:00 uur
Zo.: gesloten

Wij lunchen tussen 12:30 en 13:00 uur!
Het kan zijn dat u dan even moet wachten.

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

CaravanCentrum Treffers
De Wetering 8
4906 CT  Oosterhout

Telefoon: 0162-693187 
Email: info@caravancentrumtreffers.nl

rdw

caravan onderhoud