Sprite Caravans

Zoekt u een Sprite caravan specialist of wilt u alle modellen van Sprite caravans onder 1 dak zien?

Dan bent u bij CaravanCentrum Treffers op het juiste adres!

Dealer Sprite caravans

 

CaravanCentrum Treffers is een officiële dealer van het toonaangevende Engelse caravanmerk Sprite. Een merk van de bekende designer Sam Alper. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf, verkoop en reparatie van u Sprite caravan. Wilt u ons aanbod bekijken, dan kunt u dit uiteraard op de website doen, maar u kunt de verschillende Sprite caravans ook bekijken in onze showroom.

Meer over het caravanmerk Sprite

De caravans van Sprite zijn allen afkomstig uit de fabrieken van Swift Group Limited. Dit is Engelands grootste producent als het gaat om toercaravans, en beschikt over maar liefst 47 hectare aan productiefaciliteit in Cottingham. Hier staan meer dan 14.000 caravans, campers én stacaravans van Sprite en Swift. Kijkend binnen Europa, is Swift het grootste merk als het om vrijetijdsvoertuigen gaat.

Het doel van de Swift Group is het vervaardigen van voertuigen die hooggekwalificeerd zijn, en ervoor kunnen zorgen dat u zonder problemen kunt genieten van uw caravan en de vele vakanties. Dit doen zijn door enkel gebruik te maken van de beste materialen en de modernste productiemethoden. Ook de veiligheid is erg belangrijk, en staat bij het vervaardigen van de caravans dan ook zeker bovenaan. U kunt er dan ook van uit gaan dat alle Sprite modellen voldoen aan de strenge veiligheidsnormen. Daarnaast worden ook alle caravans uitvoerig getest voordat ze in productie gaan, zodat perfectie gegarandeerd kan worden.

Een nieuwe caravan aanschaffen is een belangrijke keuze die u niet zomaar maakt. Daarom is het belangrijk dat u voorzien wordt van de juiste informatie zodat u, samen met uw partner en de dealer, de juiste keuze kunt maken. Bij CaravanCentrum Treffers kunt u terecht in de showroom zodat u alle modellen rustig kunt bekijken. Daarnaast krijgt u natuurlijk ook alle benodigde informatie en kunt u met uw vragen bij de dealer terecht.

Caravans met een prachtige uitstraling en hoge bouwkwaliteit door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste materialen. Bekijk hieronder de nieuwste 2023 modellen!!

Sprite Basecamp 2 caravan

Basecamp

Helemaal jouw stijl!

De Sprite Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.

Sprite-Alpine-caravanmodel

Alpine Sport

Compact van buiten, ruim van binnen!

Zoekt u een compacte caravan met een licht gewicht, maar wilt u niet inboeten op comfort en ruimte, dan is de Alpine Sport 370 EK een slimme keuze.

Sprite-Mondial-470SE

Mondial

Mooi, modern en rijk uitgerust!!

De Sprite Mondial SE is en luxere uitvoering van de Sprite Alpine Sport met het prachtige front met 3 ramen, een keuken met luxe bakoven, elektrische verwarming en een bluetooth radio.

Sprite-Cruzer-495-caravan

Cruzer

De topserie van Sprite

De kenner weet het: dit is de topserie van Sprite. Met het prachtige design en een uitrusting die zo uitgebreid is dat het u aan niets ontbreekt, blijft de Cruzer de trend zetten in de markt.

Sprite Caravans

CaravanCentrum Treffers is dealer van Sprite Caravans! Caravans met een prachtige uitstraling en hoge bouwkwaliteit door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste materialen.
Interieur-Sprite-Cruzer495

Neem contact met ons op!

CaravanCentrum Treffers

De Wetering 8
4906 CT  Oosterhout

Telefoon: 0162-693187

Caravan inkoop verkoop Oosterhout

© 2021 Realisatie door Visuals4You.

Klik hier voor ons Privacy Beleid.

OPENINGSTIJDEN

 

Ma.: gesloten
Di.:  van 9:30 tot 17:30 uur
Wo.: van 9:30 tot 17:30 uur
Do.: van 9:30 tot 17:30 uur
Vrij.: van 9:30 tot 17:30 uur
Za.: van 9:00 tot 16:00 uur
Zo.: gesloten

Wij lunchen tussen 12:30 en 13:00 uur!
Het kan zijn dat u dan even moet wachten.

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

CaravanCentrum Treffers
De Wetering 8
4906 CT  Oosterhout

Telefoon: 0162-693187 
Email: info@caravancentrumtreffers.nl

rdw

caravan onderhoud