Sprite Caravan dealer

Sprite Caravans

Zoekt u een Sprite caravan specialist of wilt u alle modellen van Sprite caravans onder 1 dak zien?

Dan bent u bij CaravanCentrum Treffers op het juiste adres!

Dealer Sprite caravans

 

CaravanCentrum Treffers is een officiële dealer van het toonaangevende Engelse caravanmerk Sprite. Een merk van de bekende designer Sam Alper. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf, verkoop en reparatie van u Sprite caravan. Wilt u ons aanbod bekijken, dan kunt u dit uiteraard op de website doen, maar u kunt de verschillende Sprite caravans ook bekijken in onze showroom. Gezien de huidige COVID-19 maatregelen adviseren wij u eerst even te bellen of een e-mail te sturen voor het maken van een afspraak. Ook heeft u dan de mogelijkheid uw vragen te stellen of meer informatie te krijgen over de Sprite caravans.

Meer over het caravanmerk Sprite

De caravans van Sprite zijn allen afkomstig uit de fabrieken van Swift Group Limited. Dit is Engelands grootste producent als het gaat om toercaravans, en beschikt over maar liefst 47 hectare aan productiefaciliteit in Cottingham. Hier staan meer dan 14.000 caravans, campers én stacaravans van Sprite en Swift. Kijkend binnen Europa, is Swift het grootste merk als het om vrijetijdsvoertuigen gaat.

Het doel van de Swift Group is het vervaardigen van voertuigen die hooggekwalificeerd zijn, en ervoor kunnen zorgen dat u zonder problemen kunt genieten van uw caravan en de vele vakanties. Dit doen zijn door enkel gebruik te maken van de beste materialen en de modernste productiemethoden. Ook de veiligheid is erg belangrijk, en staat bij het vervaardigen van de caravans dan ook zeker bovenaan. U kunt er dan ook van uit gaan dat alle Sprite modellen voldoen aan de strenge veiligheidsnormen. Daarnaast worden ook alle caravans uitvoerig getest voordat ze in productie gaan, zodat perfectie gegarandeerd kan worden.

Een nieuwe caravan aanschaffen is een belangrijke keuze die u niet zomaar maakt. Daarom is het belangrijk dat u voorzien wordt van de juiste informatie zodat u, samen met uw partner en de dealer, de juiste keuze kunt maken. Bij CaravanCentrum Treffers kunt u terecht in de showroom zodat u alle modellen rustig kunt bekijken. Daarnaast krijgt u natuurlijk ook alle benodigde informatie en kunt u met uw vragen bij de dealer terecht.

Caravans met een prachtige uitstraling en hoge bouwkwaliteit door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste materialen. Bekijk hier de nieuwste 2021 modellen!!

Sprite Basecamp 2 caravan

Basecamp

Helemaal jouw stijl!

De Sprite Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.

Sprite-Alpine-caravanmodel

Alpine Sport

Vakantieplezier en Design!

De Sprite Alpine Sport biedt al jaren veel vakantieplezier met een uitgekiende standaarduitrusting, waartoe onder andere een 110 liter koelkast, een 3 pits gasstel, warm water via de 5 liter Truma boiler, kussens met binnenvering en koudschuimmatrassen op de vaste bedden behoren.

Sprite-Mondial-470SE

Mondial

Mooi, modern en rijk uitgerust!!

De Mondial-serie bestaat uit vier indelingen, een compacte tweepersoons caravan met een zeer ruime badkamer, een model met groot tweepersoons bed, één met twee enkele bedden en het topmodel, de Mondial 495SE, met een groot tweepersoons bed en daarachter een grote toiletruimte.

Sprite-Cruzer-495-caravan

Cruzer

De topserie van Sprite

Na het grote succes van de vorig jaar geïntroduceerde Cruzer 635SR doet dit seizoen een nieuwe indeling zijn intrede: de Cruzer 550SR, een kortere variant op deze topper! Deze caravan is even breed als de Cruzer 635SR, waardoor het ruimtegevoel niet veranderd. Slaap- en toiletcomfort veranderen evenmin van wege het grote bed en ruime badkamer. Ook deze indeling is voorzien van de grote 132 liter koelkast op ooghoogte. 

Sprite Caravans

CaravanCentrum Treffers is dealer van Sprite Caravans! Caravans met een prachtige uitstraling en hoge bouwkwaliteit door gebruik te maken van de nieuwste technieken en de beste materialen.

Interieur-Sprite-Cruzer495

Neem contact met ons op!

CaravanCentrum Treffers

De Wetering 8
4906 CT  Oosterhout

Telefoon: 0162-693187

Caravan inkoop verkoop Oosterhout

© 2021 Realisatie door Visuals4You.

Klik hier voor ons Privacy Beleid.

OPENINGSTIJDEN

 

Ma.: gesloten
Di.:  van 9:30 tot 17:30 uur
Wo.: van 9:30 tot 17:30 uur
Do.: van 9:30 tot 17:30 uur
Vrij.: van 9:30 tot 17:30 uur
Za.: van 9:00 tot 16:00 uur
Zo.: gesloten

 

 

 

 

CONTACTGEGEVENS

CaravanCentrum Treffers
De Wetering 8
4906 CT  Oosterhout

Telefoon: 0162-693187 
Email: info@caravancentrumtreffers.nl

rdw

caravan onderhoud